Düziçi İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarmak için eğitim-öğretimin bir birimi olarak hizmetin yapıldığı çevrede, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, öğrencisine öğrenme için her fırsatı veren, öğretenler ve öğrenenlerin birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanan, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan eğitim, bilim ve kültür merkezi olabilmek.

Misyon: Öğrencilerini sorumluluk sahibi ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştiren, başarı merdivenlerini hızlı ve "daima ileri" düşüncesi ile tırmanan, günün teknolojisini kullanarak mesleki ve teknik eğitim ortamları hazırlayan, alanında tercih edilen kurum olmak.

Başarılar:

Yabancı Dil: Arapça, İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://duziciiho.meb.k12.tr

Adres - HÜRRİYET MAH. AKASYA SK. İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO 11 İÇ KAPI NO 0 DÜZİÇİ / OSMANİYE

Öğretim Şekli :Tam gün öğretim

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Karayolu, Demir Yolu

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 29,2 km olup okulumuz Düziçi ilçe merkezi mahallelerinden Hürriyet Mahallesi´nde yer almaktadır.